top of page
rodjares_gruppbild.jpg
Vår historia

Stefan Rödjare är född och uppvuxen på Lidingö. Han grundade Rödjares Elektriska AB år 1989. Under åren som gått har vi etablerat oss som Lidingös största elinstallationsföretag med ett trettiotal duktiga och engagerade medarbetare. Vi har fortfarande vår bas på Lidingö men utför numera arbeten över hela storstockholm.

 

Många av våra medarbetare har varit med i företaget under lång tid vilket borgar för kvalitet, pålitlighet och hög serviceanda. Vi har också under åren lyckats skapa en stor och trogen kundkrets som vi värnar om. Vi är övertygade om att kvalitet och serviceanda långsiktig ger oss nöjda kunder.

Våra värderingar

Hos oss  står du som kund i fokus. Vi håller en öppen och rak dialog, håller dig informerad under arbetets gång och vår absoluta målsättning är att alltid uppfylla dina önskemål när det kommer till funktion, säkerhet och utseende. 

Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket och har den auktorisation och kompetens som krävs för att utföra elinstallationsarbeten på ett fackmannamässigt sätt. Vi arbetar enligt gällande normer och föreskrifter för elinstallationsbranschen. Vi tummar aldrig på säkerhet eller kvalitet vad det gäller arbetsmetod och materialval. 

Ledningsgruppen
Stefan_R%25C3%25B6djare_webb_edited_edit

Stefan Rödjare

Produktions- och kvalitetsansvarig

0705562211

Jocke.jpg

Joakim Sandin

Försäljningsansvarig

070-766 51 92

Frasse webb.jpg
Daniel.jpg
bottom of page